Technische Hulp

Welke technische hulp bieden wij?

Wij helpen mensen graag waar en hoe we maar kunnen. Als u echt een probleem hebt waarbij wij dit niet in de winkel of op afstand kunnen verhelpen of omdat het niet in de winkel kan. Denk daarbij aan apparaten wat internet afhankelijk is, zoals printers of problemen met het internet zelf. Dan kunnen wij ook bij u thuis komen om het probleem te verhelpen.

Hulp op Afstand

Wij maken gebruik van Quick Assist om klanten op afstand te helpen met verschillende problemen of ondersteuning van verschillende programma’s. Dit is voor ons makkelijk omdat wij dan niet uit de winkel hoeven en voor u is het gemakkelijk om thuis technische hulp te krijgen zonder dat u de deur ervoor uit moet.

Wilt u ook gebruik maken van de hulp op afstand? Neem dan direct contact op. Of vul ons contact formulier in zodat we een afspraak kunnen maken.

Hulp op locatie

Natuurlijk is het niet altijd makkelijk om via de telefoon instructies te geven of we komen erachter dat het probleem aan uw computer thuis licht. Dan kunnen wij ook op locatie komen om u te terplekke te helpen met uw computer. Mocht dit nou nog niet helpen of duurt het te lang kunnen wij dan altijd het systeem mee nemen voor een uitgebreide inspectie.

Heeft u een probleem wat niet kan wachten en waarvan u denkt dit moet opgelost worden bij mij thuis? Neem dan contact met ons op dan kunnen wij een afspraak inplannen.

Krijg antwoorden en advies

Ons doel is om al uw vragen tijdig te beantwoorden.