Data recovery

Wat is Data recovery?

Data Recovery is het proces waarbij gegevens worden hersteld die verloren zijn gegaan, per ongeluk zijn verwijderd, beschadigd of ontoegankelijk zijn gemaakt. Wij kunnen dus op verschillende manieren proberen uw bestanden terug te halen zonder dat we fysiek iets met de schijf doen.

Het kan altijd met harde schijven zo zijn dat de bestanden helemaal niet meer terug te halen zijn. In deze gevallen zou u moeten bedenken wat de informatie of foto’s waard zijn voor u aangezien een schijf fysiek repareren en dan de bestanden veilig stellen een duur proces kan zijn.

Wij bij ServicePartner doen alleen software matige Data Recovery. Wij kunnen u wel adviseren over de mogelijkheden of u ondersteunen in het proces. Mocht u hier verder nog vragen over hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat kan ik vervachten?

Als de bestanden terug te vinden zijn zien wij ze vaak terug in de zelfde structuur waarin de bestanden gestaan hebben voor de schijf kapot ging.

  • Behoud van structuur
  • Specifieke mappen
  • Licentiecodes

Wanneer kan ik beginnen?

Het liefste zo snel mogelijk, als uw schijf niet meer gezien word in Windows of dat u geen mappen meer ziet in de desbetreffende schijf is het noodzakelijk om hier zo snel mogelijk naar te laten kijken. Zeker als u geen back-ups verder heeft.

Hoeveel kost Data Recovery

Dit hangt van de tijd die we ermee bezig zijn af. Maar over het algemeen is een simpele ingreep niet prijzig.

Wat als wij u niet kunnen helpen?

Als het niet lukt door een van onze medewerkers dan zullen we u verder adviseren wat voor u de beste oplossing is. Dat kan zijn fysieke reparatie of een nieuwe schijf met een deel verloren bestanden. Het is nooit 100% gegarandeerd dat de bestanden terug te halen zijn.

Krijg Antwoorden en Advies

Ons doel is om al uw vragen tijdig te beantwoorden.