Computer Reparatie

Computer reparatie: Is mijn computer te repareren?

Dat hangt van verschillende factoren af. Wij doorlopen meestal een paar stappen als de klant de computer langs brengt. Vaak hebben we een paar foefjes om een computer misschien direct weer werkend te krijgen. Mochten we dit niet meteen weten of geen tijd op dat moment hebben dan nemen we de computer in en gaan deze uitgebreid diagnosticeren. Als we het probleem hebben gevonden bellen we de klant en geven we een aantal computer reparatie opties die er mogelijk zijn. Het kan natuurlijk zo zijn dat de computer het helemaal niet meer doet.

Dan gaan we kijken wat kost een nieuwe en kunnen we deze helemaal voorzien met een volledige backup van uw oude computer. Als er componenten zijn die nog goed zijn kunnen we deze natuurlijk altijd weer opnieuw gebruiken.

Snelle Service

Uw apparaat meestal binnen een week weer in huis.

Lage prijzen

Wij hebben een goede prijs kwaliteit verhouding.

14 Dagen garantie

U krijgt 14 dagen reparatie garantie op de onderdelen.

Onze scores

Snelheid

Klant Tevredenheid

Kwaliteit

Onze Richtlijnen

Wij proberen bij computer reparatie er altijd voor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer gebruik van uw computer kunt maken. Wanneer u de computer bij ons brengt gaan wij direct aan de slag met een diagnose stellen zodat we direct eventueel een onderdeel kunnen bestellen.

Als dit dan gebeurt is weten we vaak al wat het gaat kosten of wat het kan gaan kosten dus hier stellen we u ook van op de hoogte.

Succes verhalen

Wat vinden klanten van onze service

  • Tevreden
  • Snelle service
  • Vriendelijk personeel

Krijg antwoord en advies

Ons doel is om al uw vragen tijdig te beantwoorden.